Youth for Christ Kampen

"Ruimte voor Jongeren"

Extra weekend Youth Alpha en Bèta


  Jongerencentrum    Venestraat 8 8261 KE Kampen

@: youthalpha@yfckampen.nl  I   http://www.yfckampen.nl  I  NL11 INGB 0001918967 I NL34 RABO033121118       

 Kampen,  mei 2016

Hallo jongere van Jongerencentrum De Mix en ouder(s)/verzorger(s),

Zoals jij/u wellicht al weet staat er een spectaculair Xtra weekendje op het programma voor alle jongeren  die de Youth Alpha, Youth Beta of anderszins betrokken zijn bij onze stichting. Het thema van het weekend mag door de jongeren zelf  worden aangedragen… We zullen dit thema laten terugkomen in het programma. Dit te gek-gave weekend mag je daarom niet missen! We willen op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni verblijven in groepsaccommodatie ‘Groen’ aan de Jan Schotanuswei 57 te Oudemirdum. Daar gaan we twee dagen (1 nacht) aandacht besteden aan het thema, muziek, gesprekken, sport en spel en nog veel meer gezelligheid.

Wat moet je meenemen? ID-kaart, verzekeringspas, slaapzak, hoeslaken, kussensloop, handdoek, toiletartikelen, zwemspullen, € 0,50 muntjes voor het geval je wil douchen, zaklamp, ballen, spellen en muziekinstrumenten. Wat mag je lekker thuis laten? Alcohol, drugs, energydrank en een slecht humeur! Daarnaast zullen jongens en meiden gescheiden slapen. De kosten van het weekend zijn € 25,00. Dit kan op het weekend betaald worden.  We zouden het fijn vinden dat alle jongeren daarbij kunnen zijn die dat willen.*   Wil je je opgeven door het sturen van een mailtje naar: aart@yfckampen.nl

We verzamelen op vrijdagmiddag om 16.15 uur in “De Mix”, Venestraat 8. Eventuele fietsen kunnen vrijdagmiddag op de brug van de Burgwal, vlakbij “De Mix” gestald worden. Vervolgens zullen wij met de auto’s uiterlijk 16.30 uur vertrekken richting Oudemirdum. Mocht dit tijdstip niet lukken i.v.m. schooltijden laat het ons weten dan kunnen we voor een passende oplossing zoeken. Zaterdag zijn we rond 20.00 uur weer in Kampen.

Nu zijn we nog wel op zoek naar mensen die ons willen brengen en of willen ophalen. Heb je zelf een rijbewijs en een auto tot je beschikking of wil één van je ouders/verzorgers rijden? Geef dit dan door via dit e-mailadres: bas.schinkel@hotmail.com of app hem: 06-13339630. Laat deze brief daarom ook aan je ouders/verzorgers lezen! Wij laten dan op tijd weten of u ook  daadwerkelijk moet rijden op de heen- en of terugweg.

 

Wij zijn tijdens het weekend bereikbaar op het telefoonnummers:  06-21102142 (Janneke van der Kamp) of 06-48037357 (Aart Groen). We hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben, maar misschien heb je nog vragen.  U/je kunt ons bereiken op bovenstaande telefoonnummers.

 

Met vriendelijke groeten namens de Youth Alpha en Youth Beta teams,

Janneke van der Kamp en Wouter Boertjes en Rachel Ontstwedder

 

            

N.B. omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen mee gaat willen wij het voor iedereen mogelijk maken om mee te gaan. Mochten de financiën een reden zijn om niet deel te kunnen nemen dan kun je/u dat bij één van de teamleden kenbaar maken zodat wij, natuurlijk vertrouwelijk, voor een passende oplossing kunnen zorgen.