Youth for Christ Kampen

"Ruimte voor Jongeren"

Laatste Nieuws  


EO Jongerendag Busvervoer 25 mei 

Wil je mee met de bus vanuit Kampen naar de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam? Geef je dan snel op! 

Voorwaarden:

De kosten zijn € 17,= per stuk. Na ontvangst van het bedrag ontvang je een bevestiging dat er een plek voor jou is gereserveerd in de bus.

De bevestiging geeft recht op vervoer van Kampen (opstapplaats "de Speelpoort" aan de Ebbingestraat tegenover "Myosotis") naar Rotterdam (Ahoy) voor 1 persoon (retourtje).

Er kunnen maximaal 50 personen in de bus mee, de bus rijdt ook via Swifterbant en Dronten. Hiervoor geldt VOL = VOL. Wees er dus snel bij!


Opgave en kosten

Geef per email aan aart@yfckampen.nl of via whatsapp 0648037357 je naam, 06 nummer en geboortedatum op. Dan ontvang je een bevestiging dat je daarna €17,00 p.p. over mag maken op banknummer: NL11 INGB 0001 9189 67 t.n.v.     St. Youth for Christ. In de omschrijving graag ook je naam vermelden. Als het geld binnen is ontvang je een definitief berichtje dat er een buskaart voor je is gereserveerd.

Toegangskaarten voor het evenement zelf zijn niet verkrijgbaar via ons. Voor aanschaf daarvan ben je dus zelf verantwoordelijk.

Ga voor een EOJD kaartje naar: klik hier

LET OP:

Je dient op tijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats om 10.00 uur.

De bus vertrekt (met of zonder jou) om 10.15 uur. Zorg dat je op tijd bent! In de bus hoor je hoe laat en van welke plek de bus na afloop weer terug gaat naar Kampen. Naar verwachting zal dat rond 21.15 uur zijn. De bus arriveert dan rond 23.45 uur weer in Kampen.

 

NB: Het busvervoer is een initiatief van St. Youth for Christ Kampen

Tip: Maak een foto van dit blad!


 


 

Evenals andere jaren hoopt YFC-Kampen op 25 mei 2019 weer een bus te laten rijden naar de EO-Jongerendag in AHOY Rotterdam.